Донька хворого Брюса Вілліса розповіла про його стан здоров’я

Фото: instagram.com/buuski Брюс Вілліс і Таллула

У Брюса Вілліса три дочки від колишньої дружини Демі Мур — Таллула, Румер і Скаут. У 2009 році він одружився з Еммою Хемінг. У них дві дочки — Мейбл та Евелі.

Молодша з трьох дочок акторів Брюса Вілліса та Демі Мур — Таллула, розповіла про стан здоров’я батька, який бореться з лобово-скроневою деменцією. Про це вона розповіла в інтерв’ю газеті Vogue.

За її словами, на початку вона та її рідні не помічали негаразд із зіркою Голлівуду. Спершу думали, що в нього просто виникли проблеми зі слухом. Втім зараз вона визнає, що їй дуже соромно, що не забила тривогу раніше.

Тепер, коли Таллула приїжджає до тата, то намагається зробити багато кадрів, щоб запам’ятати його енергійним та веселим.

«Кожного разу, коли я йду до будинку тата, я роблю купу фотографій. Я як археолог, який шукає скарби в речах, на які раніше не звертав особливої уваги. Усі його голосові повідомлення зберігаються на жорсткому диску. Я намагаюся задокументувати все, щоб це нагадувало мені про нього, а йому — про нас. На щастя, деменція не вплинула на його рухливість», — поділилася Таллула.

Водночас вона зізналася, що Брюс Вілліс все ще пам’ятає її. Тож дівчина не втрачає надії, що «Міцний горішок» зможе одужати.

«Він усе ще знає, хто я, і загоряється, коли я входжу до кімнати. Одна з відмінностей між деменцією та Альцгеймером полягає в тому, що, принаймні на ранніх стадіях хвороби, перша характеризується порушеннями мови та моторики, тоді як остання характеризується втратою пам’яті. Я постійно метушуся між сьогоденням і минулим, коли говорю про Брюса: він є, він був. Це тому, що в мене є сподівання, від яких я так не хочу відмовлятися», — підсумувала вона.

Раніше повідомлялося, що сім’я актора Брюса Вілліса повідомила, що лікарі виявили у нього лобово-скроневу деменцію. 

Донька Брюса Вілліса поділилася рідкісними фото зі своїм батьком

Джерело