До Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб в Ужгороді входитимуть 37 представників

 

Рішення про збільшення чисельності підтримали на засіданні цього органу, яке відбулося днями у міській раді. Під час зустрічі затвердили і персональний склад робочих груп Координаційної ради  – із соціально-гуманітарної та психологічної підтримки, із питань житла та інфраструктури, із питань правового захисту та інклюзії, їх керівників оберуть на наступному засіданні.

Також схвалили Стратегію розвитку та діяльності ради на 2023 – 2025 роки, обговорили, як долучатимуться до проведення соціальної акції на підтримку Збройних Сил України, які організовуватиме управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської  ради до Великодня. Ознайомилися й із ситуацією із зайнятістю ВПО у місті та районі, а також програмами надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних переселенців, послугами, які надає служба зайнятості.

Крім членів Координаційної ради, у засіданні взяли участь представники Ужгородської філії Закарпатського обласного центру зайнятості, Ужгородського офісу благодійної організації БФ «Хелп – Україна, регіонального офісу УВКБ ООН, ГО «Нова можливість», ПРООН, управління патрульної  поліції, організації People in Need Slovakia. 

Ужгородська міська рада

 

Джерело