Дніпро-1 вкотре програв АЕКу

Український клуб провів перший офіційний матч у новому році.

Український Дніпро-1 уже втретє цього сезону полетів на матч єврокубків на Кіпр, де в рамках 1/16 фіналу Ліги Конференцій зустрівся з місцевим АЕК Ларнака.

З цією командою Дніпро-1 зустрічався минулого літа двічі, і обидва рази програв, хоча не мав цього робити.

Третій поєдинок стартував дуже погано для дніпрян. За перші 5 хвилин АЕК провів кілька крутих атак і міг забивати не один раз, а цілих два чи три. Дніпро-1 ніяк не міг відповісти супернику, а якщо заволодів м’ячем, то придумати, що з ним робити теж було важко.

   

Так, лідери чемпіонату України, після того, як АЕК заспокоївся, мали і свої можливості, але довгий час вони не були такими ж небезпечними, як у суперника.

Кілька разів спробував успіх Гуцуляк, але його удари були або не точними, або забиралися голкіпером. Також воротар суперника впорався і з пострілами Довбика та Піхальонка.

Найкращий момент був у півзахисника збірної України, який на 84-й хвилині увірвався до штрафного майданчика, отримав м’яч від Довбика і пробив, на жаль, точно у голкіпера.

   

І відразу ж, у наступній атаці, АЕК заробив штрафний на фланзі, після подачі з якого вище за інших у штрафному майданчику був лівий захисник АЕК Анхель Гарсія, який точно пробив у кут воріт неймовірного Валефа.

Відразу після цього футболісти з Кіпру могли забивати другий гол, а справжніх приводів відігратися Дніпро-1 більше не створив.

Можна сказати, що цей матч Дніпро-1 програв не у справі. Так, вони не були хлопчиками для биття і, можливо, більш логічним результатом була б нічия, але справа в тому, що АЕК все ж таки заслужив на цю перемогу.

Сподіваємось, що у номінально домашньому для Дніпра-1 матчі результат буде кардинально протилежним.

Статистика матчу АЕК — Дніпро-1 1/8 фіналу Ліги конференцій

АЕК Ларнака — Дніпро-1 1:0

Гол: Гарсія, 85

АЕК Ларнака: Пірич — Росалес, Мілічевич, Томович, Гарсія — Понс, Луїш Густаву (Гонсалес, 90+2) — Фараж (Енглеза, 90+2), Тричковські (Ніколич, 65), Яколіш (Касас, 88) — Лопеш Оєр 88).

Дніпро-1: Макс Валеф – Хайнер, Сваток, Сарапій, Амаш (Горбунов, 46) – Бабенко, Рубчинський (Танчик, 58) — Гуцуляк, Піхальонок (Когут, 89), Пеголу (Бланко, 46) — Довбик.

Попередження: Гарсія — Амаш, Танчик, Кучер (тренер)

Джерело