Дніпро-1 переміг Аполлон та гарантував собі євровесну

Фото: СК Днепр-1 Дніпро-1 продовжить виступи у Лізі конференцій

Підопічні Олександра Кучера у другій лізі конференцій вкотре виявилися сильнішими за кіпрську команду.

Дніпро-1 забезпечив собі місце у плей-офф Ліги конференцій. Це стало відомо після перемоги підопічних Олександра Кучера над кіпрським Аполлоном.

Зазначимо, що для того, щоб вийти в наступну стадію турніру, українській команді достатньо було зіграти вдома внічию. Однак дніпряни не стали відсиджуватися в захисті і з перших хвилин поєдинку в Кошиці пішли в атаку.

Результат був отриманий наприкінці першого тайму, коли у воротах суперника зміг відзначитись Піхальонок. Незважаючи на відкритий характер гри та безліч небезпечних моментів, цей гол так і залишився єдиним у матчі.

Ліга конференцій. Група Е. 5-й тур

Дніпро-1 — Аполлон — 1:0

Гол: Піхальонок, 39

Дніпро-1: Валеф — Адамюк, Сваток, Сарапій, Хамаш — Рубчинський (Когут, 70), Бабенко — Танчик (Кононов, 82), Піхальонок (Логінов, 86), Назаренко (Бузанелло, 86) — Довбик.

Аполлон: Йованович — Кабрал (Жради, 80), Кірьяку, Йованович, Алесамі — Колль, Шполярич (Хаммас, 68) — Піттас, Онженда (Дабо, 68), Йостен (Ва, 68) — Хенті (Дігіні, 68).

Попередження: Йованович, 27, Дігіні, 90+4

Вилучення: Жради, 88 (груба гра)

У турнірній таблиці групи підопічні Олександра Кучера посідають друге місце з 10 балами, поступаючись АЗ двома очками. У заключному турі Дніпро-1 зіграє з АЗ, а Аполлон прийматиме Вадуц. Матчі відбудуться 3 листопада.

Джерело