Далакян захищатиме свій титул у Коста-Ріці

Фото: instagram.com/artem.dalakyan Далакян незабаром проведе черговий захист титулу

Журналісти дізналися, як просуваються переговори українського чемпіона WBA із командою претендента на титул.

Артем Далакян може вирушити до Коста-Ріки для проведення свого наступного бою. За інформацією boxing scene, саме там, найімовірніше, українцю доведеться захищати свій титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі. Суперник — місцевий непереможний боксер Давид Хіменес.

Нагадаємо, раніше Всесвітня боксерська асоціація зобов’язала українського спортсмена провести наступний бій саме проти цього бійця. А 31 серпня організація давала сторонам 30 днів на те, щоб домовитися про місце та дату проведення бою. За інформацією журналістів, переговори проходять успішно, і команди боксерів сподіваються, що вони зуміють уникнути відправки бою на торги.

Нагадаємо, що 34-річний Далакян завоював титул чемпіона світу у 2018 році. Останній свій бій він провів у листопаді 2021 року, коли в поєдинку проти Луїса Консепсьона вп’яте успішно захистив пояс.

Щодо Хіменеса, то він уже встиг провести три бої у 2022-му році і два з них виграв достроково. В останньому з них, рішенням суддів, було здобуто перемогу над американцем Рікардо Сандовалом. Цей результат і дозволив костариканцеві отримати статус обов’язкового претендента на пояс WBA.

Джерело