Цибульська розповіла, на чому заробляє під час війни

Фото: instagram.com/cybulskaya Оля Цибульска

Вона назвала свій гонорар і додала, що більшу частину зароблених грошей вкладає в розвиток творчості.

Українська співачка Ольга Цибульська зізналася, на чому заробляє під час війни. Про це вона розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Зірка повідомила, що заробляє завдяки проведенню весіль.

«Вони є. І спочатку я важко на це наважувалася, було питання, чи доречно. Але потім я зрозуміла, що весілля — це про життя, про продовження життя. Щоразу, коли я погоджуюся, я проговорюю з молодятами, який формат, адже це не може бути, як раніше, з танцями на столах на 300 осіб. Це інші історії, це про продовження життя. Можливість відзначити створення нової сім’ї. І я одружила чотири пари військових, не брала гонорар. Плакала, не могла зупинитися», — сказала Цибульска.

Крім того, вона назвала свій гонорар і додала, що більшу частину зароблених грошей вкладає в розвиток творчості.

«Залежить від ситуації. Близько 5 тисяч доларів. Мені з цього залишається мало. Я інвестую назад, мені дуже важливо, щоб машина їхала. У мене все ще немає сумок брендових. Є такий артефакт успішності — брендова сумка і решта всього. Але в мене інші мірила успіху в житті. Мені важливо було продовжувати знімати кліпи і записувати пісні. У мене є зарплата, але глобально все це для того, щоб далі розвивати нашу українську індустрію. Я хочу, щоб український шоу-бізнес став бізнесом», — сказала виконавиця.

Нагадаємо, раніше Цибульська розповіла про неприємну ситуацію за кордоном.

Оля Цибульська впала зі сходів та отримала серйозну травму

 

Джерело