Чому варто взяти кредит в Манівео

Іноді виникають ситуації, коли терміново потрібно взяти кредит для вирішення різних фінансових питань, на кшталт оплати непередбаченого ремонту автомобіля, викупу туристичної путівки, що «горить», або придбання нової моделі мобільного гаджета.

Займати гроші до одержання у друзів чи родичів не завжди зручно, на отримання кредиту в банку буде потрібно багато часу і цілий стос документів. Найбільш оптимальним рішенням є отримання мікропозики у спеціалізованих сервісах онлайн-кредитування, на зразок Манівео.

Переваги співпраці з Манівео

Отримати онлайн кредит Манівео досить просто, для цього позичальнику потрібно мати впевнений доступ до інтернету та наявність мобільного телефону. Підставою для отримання кредиту є паспорт громадянина України та довідка податкової інспекції про присвоєння індивідуального податкового номера. Наявність банківської картки суттєво полегшує та прискорює отримання мікрокредиту. Процес отримання кредиту завершується підписанням електронного кредитного договору між одержувачем та Манівео через внесення на сайті компанії https://moneyveo.ua/ спеціального одноразового ідентифікатора, який надходить на мобільний телефон або месенджер одержувача у вигляді SMS-повідомлення.

Серед принципів роботи компанії чільні позиції займають:

  • орієнтація на максимально оперативне задоволення кредитних потреб позичальника – після підписання договору гроші на платіжну картку позичальника надійдуть протягом кількох хвилин;
  • максимальна довіра до клієнта – видача мікрокредиту проводитися незалежно від кредитної історії позичальника та її платоспроможності;
  • лояльні умови кредитування – перший мікрокредит позичальник може одержати під 0,01% на добу.

Для постійних клієнтів передбачені індивідуальні знижки, що дозволяють знизити розмір дисконтної ставки до 50%.

Мікрокредитування від Манівео

За час існування компанії її послугами для отримання мікропозики скористалися сотні тисяч клієнтів, яким не потрібно було надавати документи з останнього місця роботи про отримувані доходи або наводити поручителів, які підтверджують їхню платоспроможність. Кожен дієздатний громадянин, який досяг повноліття, може отримати в Манівео мікрокредит у розмірі від 500 до 17 000 гривень, при повторному обігу сума кредиту може бути збільшена до 22 000 гривень.

За роки існування компанія оформила понад 6 мільйонів кредитних угод, на підставі яких позичальники отримали понад 28 млрд. гривень мікрокредитів. Оформлення необхідного пакета документів у середньому займає 8 хвилин й більшість звернень отримують позитивний результат.