Біля кордону зі Словаччиною прикордонники затримали п’ятьох українців

У ході патрулювання прикордонний наряд помітив рух декількох осіб у бік державного рубежу.

Вночі військовослужбовці Чопського загону затримали групу чоловіків. Про це у п’ятницю, 16 грудня, повідомили у Державній прикордонній службі України.

«У ході патрулювання прикордонний наряд відділення «Паладь Комарівці» помітив рух декількох осіб у бік державного рубежу. Прикордонники одразу розпочали переслідування невідомих та на вказану ділянку вислали додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками.

У результаті пошуків правоохоронці виявили та затримали чотирьох чоловіків. Усі четверо виявилися жителями східних регіонів нашої країни», — розповіли у ДПСУ.

Крім того, зазначається, що у ході подальших пошукових заходів прикордонники зупинили ще одного чоловіка – місцевого жителя.

Всіх доставили у прикордонний підрозділ.

«У діях чоловіків вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП. Після з’ясування усіх обставин, справи будуть передані до суду», — наголосили у Держприкордонслужбі.

Також ми розповідали про те, що прикордонники зупинили неподалік від кордону з Румунією мешканця Запоріжжя з йоркширським тер’єром.

Джерело