Беллью назвав бійця, який здатен перемогти Фьюрі

Фото: Getty Images Беллю вірить у перемогу Усика над Фьюрі

Колишній чемпіон світу вважає, що українцю Олександру Усику по силах впоратись з британцем.

Олександр Усик — один з тих боксерів, які здатні перемогти у рингу Тайсона Фьюрі. Так вважає співвітчизник британця Тоні Беллью.

На думку екс-чемпіона світу, зараз Фьюрі дуже сильно змінив стиль ведення поєдинку, а тому став більш вразливий для суперників.

«Зараз Ф’юрі простіше перемогти. Хоча зробити це може тільки кілька бійців. Тримайте в умі, що один із них — це Олександр Усик. Не зрозумійте мене неправильно, зараз Ф’юрі — найкращий супертяж, але я вважаю, що він більш схильний до поразки від Усика. Спершу Тайсон ламає всіх суперників ментально. Єдина людина, яку він не зламав і ніколи не зламає — це Усик.

Стиль Ф’юрі змінився. Він був незручним, слизьким, великим і швидким, а став агресивним контрпанчером із важким ударом, що йде вперед. Це грає на руку Усику.

Тайсона Ф’юрі, який у 2015 році переміг Володимира Кличка, було неможливо побити. Він зі зростом 207 сантиметрів і вагою 127 кілограмів рухався як легковаговик і мав дійсно швидкі руки. Він змушував тебе промахуватися і створював тобі проблеми. З ним неможливо було мати справу», — наводить слова Беллью Boxing News 24.

Нагадаємо, раніше ESPN опублікував рейтинг кращих боксерів незалежно від вагової категорії від ESPN, у якому Усик значно випереджає Фьюрі.

 

Джерело