Барселона та Інтер Маямі хочуть завадити трансферу Мессі в Аль-Хіляль

Фото: Getty Images Мессі може перейти до Інтер Маямі

Аби не допустити переїзду аргентинця на Близький Схід довелося створити міжконтинентальне об’єднання.

Майбутнє Ліонеля Мессі досі не вирішене. Нагадаємо, раніше стало відомо, що аргентинський форвард ніби вже погодив контракт з Аль-Хілялем. За ним футболіст має отримувати шалені гроші.

Утім, як повідомляє L’Equipe нападник може не поїхати на Близький Схід. Причому для того, аби завадити одному з кращих футболістів в історії футболу переїхати до Саудівської Аравії, довелося створити справжнє міжконтинентальне об’єднання. У нього увійшли Барселона та Інтер Маямі. Клуби розробили хитру схему для потенційного трансферу.

Згідно із якою Мессі підпише контракт з представником американської MLS, але одразу ж піде в оренду до Барселони. Термін угоди може бути від 6 до 18 місяців. Після закінчення оренди Мессі переїде до США і має грати в МЛС, що буде іміджево дуже важливо для США, які разом із Мексикою та Канадою приймуть фінальну частину ЧС-2026.

Однак на заваді цього хитромудрого плану знову можуть стати шалені гроші. За даними джерела, американський клуб пропонує аргентинцю контракт на 4 роки з зарплатою у 50 мільйонів євро на рік. Це значно менше ніж пропозиція від Аль-Хілаля, який готовий платити 500 мільйонів на рік.

Зазначимо, у цьому сезоні 35-річний форвард грав за французький ПСЖ, у складі якого провів 40 матчів, забив 21 гол та виконав 20 асистів.

Раніше головний тренер ПСЖ повідомив, що Мессі проведе останню гру на Парк де Пренс.

 

Джерело