Барселона обіграла Реал у жахливому матчі

Завершився перший півфінал Кубка Іспанії, в якому Реал приймав удома Барселону.

Перша серія двоматчевого протистояння в рамках Кубка Іспанії між Реалом та Барселоною відбулася у столиці Іспанії і вийшла далеко не такою, як очікували фанати не лише команд, а взагалі футболу.

Обидві команди мали кадрові проблеми перед цим поєдинком. Головна втрата Барси — Роберт Левандовскі, якого у старті замінив Ферран Торрес. Також не зміг зіграти і Педрі, але якщо юного іспанця досить непогано підмінив Кесьє, то у нападі проблеми були величезними.

У складі мадридського Реала ми не побачили Алабу та Менді, а через погану форму Чуамені довелося ліворуч у захисті випускати Начо, а не Камавінгу.

Джерело: Getty Images  

Реал з перших хвилин почав давити суперника, більше атакувати, але, крім моменту Модрича, на першій хвилині згадати щось дуже важко. Барселона здебільшого або відбивалася, або просто тримала м’яч подалі від воріт суперника.

Крім того, пристрасті на полі не вщухали протягом усього матчу. Дуже помітним був Вінісіус, який у середині першого тайму прийомом із дзюдо звалив де Йонга та отримав за це жовту.

Джерело: Getty Images  

Бразилець був максимально невдоволений рішенням арбітра, а ще більший настрій йому зіпсував гол Барси, який стався за кілька хвилин.

Кесьє вибіг на побачення з Куртуа, але переграти його не зміг. На щастя для каталонців м’яч влетів у Мілітао, а від нього у ворота.

Джерело: Getty Images  

Практично весь матч після цього ми спостерігали за тим, як Реал намагається вигадати хоч щось біля воріт Барселони, або за тим, як гравці б’ють один одного по ногах.

Незважаючи на неймовірну ігрову перевагу Реала і просто бездіяльність Барси в атаці, саме каталонці мали найкращий момент всього матчу. Кесьє дуже круто вивели на удар метрів з 11, йому не заважав ніхто, але пробив івуарієць точно в Ансу Фаті, яке з’явилося на полі у другому таймі.

У результаті Барселона провела жахливий матч у плані атаки, але зразково зіграла в «автобус», не давши Реалу не лише реалізувати свої моменти, а й створити справді цікаві можливості для взяття воріт.

Джерело: Getty Images  

Матч-відповідь відбудеться за місяць вже на Камп Ноу. Там же ці команди зіграють і в рамках чемпіонату за два тижні.

Статистика матчу Реал — Барселона півфіналу Кубка Іспанії

Реал — Барселона 0:1

Голи: Мілітао, 26 (автогол)

  •      Володіння м’ячем: 64% — 36%
  •      Удари (у ворота): 13(0) — 4(2)
  •      Офсайди: 4 — 3
  •      Фоли: 16 — 13

Реал: Куртуа — Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо (Родріго, 67) — Камавінга, Кроос (Чуамені, 74), Модрич (Альваро, 84) — Вальверде, Бензема, Вінісіус

Барселона: Тер Штеген — Кунде, Араухо, Алонсо, Бальде — Бускетс, де Йонг, Кесьє (Роберто, 85) — Рафінья (Фаті, 69), Торрес, Гаві.

Попередження: Вінісіус, Начо, Вальверде — Рафінья, Гаві, Кесьє

Джерело